Cont nou | Am uitat parola

Dezabonare


Cautare avansata
 
Login
 Lu   Ma   Mi   Jo   Vi   Sa   Du 
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728


1. Istoria lecturii - De la papirus la textul electro

2. Lansari de carte prin blogurile altmarius

3. Nationala de rock

4. CAMPANIA SMART FM: UN RADIO CU CARTE

5. Cabaret

6. SMART FM va invita la Bookfest 2008

7. Mihai Sin, din nou la Nemira

8. Noaptea Institutelor Culturale

9. Leading Teams - Leadership and Team Management

10. Un Barbar in Asia


Carte Film muzica teatru Arte
Spectacol : Spectacolul “Sefele” la Teatrul Odeon 22.06.2010 | anuntat de:
Pe 30 iunie 2010, de la ora 19:00, Teatrul Odeon va asteapta la spectacolul “Sefele” de Werner Schwab, in regia lui Sorin Militaru.
citeste tot
Spectacolul “Sefele” la Teatrul Odeon
Arte : Obiective promovate prin trei trasee turistice 22.06.2010 | anuntat de:
Obiective din Capitala, promovate prin trei trasee turistice
citeste tot
Obiective promovate prin trei trasee turistice
Arte : Festivalul Anthropo Art 22.06.2010 | anuntat de:
Festivalul Anthropo Art - Haide Bre sa ne cunoastem
citeste tot
Festivalul Anthropo Art
Spectacol : Spectacolul omagial Mihai Eminescu: “VIS DE POET”! 11.06.2010 | anuntat de:
Pornind de la un scenariu original imaginat de Eugenia Vasiloae, spectacolul urmareste povestea vietii poetului, prin versurile sale, pornind de la anii tinereti, comuniunea cu natura si descoperirea iubirii pâna la maturitate, lupta cu societatea româneasca pururi contemporana si ...moartea.
citeste tot
Spectacolul omagial Mihai Eminescu: “VIS DE POET”!
Arte : Festivalul Artelor “COOLtura Urbana” 11.06.2010 | anuntat de:
Primaria Municipiului Târgoviste organizeaza in perioada 11-13 iunie prima editie a Festivalului Artelor “COOLtura urbana”. Evenimentul consta intr-o serie de manifestari dedicate intregii familii si reune?te momente de dans, muzica, arte vizuale, teatru, expozitii de bijuterii si obiecte traditionale sau ateliere de pictura.   
“Am invitat la acest festival nume cu rezonan?a din peisajul artistic românesc, dar si valori locale care prin diferite forme de manifestare a artei fac ca Târgovistea sa isi recapete statutul de important centru cultural. Viata artistica a comunitatii noastre a constituit una din preocuparile mele constante”, declara Gabriel Boriga, Primarul Municipiului Târgoviste.
Evenimentul este o invitatie adresata târgovistenilor de toate vârstele. Paradele de marionete, atelierele de pictura, statui vivante si alte surprize ii vor astepta pe cei mici in spatiul destinat lor din Centrul Vechi al orasului.
Seara este dedicata momentelor de o puternica valoare culturala, unele dintre ele trecând de-a lungul timpului granitele tarii: Spectacol Extraordinar Razvan Mazilu & Friends (singurul moment artistic care a reprezentat România la Olimpiada Culturala de la Beijing), Horia Brenciu si HB Orchestra, Distinto, Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache, Maria Buza, Tibi Scobiola Band si mul?i altii.
Târgul de arta ce va fi deschis la Târgoviste in perioada festivalului va reuni expozitii cu vânzare de c?rti, flori si icoane pe lemn. Colectiile de bijuterii hand made si expozitia de fotografie Peisaj urban – prezentata in cadrul Salonul National de Fotografie Turistica vor constitui alte puncte de atractie pe toata perioada festivalului.

citeste tot
Festivalul Artelor “COOLtura Urbana”
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Servicii Despre noi Termeni si conditii Arhiva stiri