Printeaza

SMART FM va invita la Bookfest 2008
postat de: smart la data: 27-05-2008

În perioada 4 - 8 iunie, SMART FM, 107,3 vă aşteaptă la Bookfest 2008, cu muzică mai bună, cărţi şi multe surprize!

Cum ai ajuns la Complexul Expozitional ROMEXPO, caută pavilionul 15 şi la standul numarul 13,  si o sa pasesti intr-o lume muzicala in care blues-ul, jazz-ul si pop-ul sunt amestecate de SMART FM  intr-o reteta numai de noi stiuta dar care te va incanta peste masura.

In materie de cadouri, am pregatit o tombola cu premii în cărţi, DVD-uri Discovery, filme de colecţie, tricouri şi reviste.

Şi daca asta nu-i destul, SMART FM a pregătit şi interviuri cu scriitori şi personalităţi celebre din lumea culturală.
Salonul Cărţii Bookfest a ajuns deja la cea de-a treia ediţie şi se va desfăşura între 4-8 iunie 2008  în pavilioanele  13-17 ale Complexului Expoziţional Romexpo.

Pentru prima dată la Bookfest va exista un pavilion dedicat în întregime spaţiilor de animaţie create pentru evenimente şi dezbateri. Tot în premieră la Bookfest va avea loc festivitatea de decernare a premiilor Uniunii Scriitorilor din România.

Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit un spaţiu pentru copii, în care spiriduşii, zânele şi feţii-frumoşi din basme şi poveşti vor deveni partenerii lor de joacă.

Cu mic, cu mare, melomani, iubitori de carte, sau doar curioşi, vă invităm să participaţi la  Salonul Carţii Bookfest 2008, şi să treceţi neapărat pe la standul SMART FM, din pavilionul 15 pentru o surpriză muzicală şi nu numai.