Printeaza

Leading Teams - Leadership and Team Management
postat de: smart la data: 09-05-2008

Jim Bagnola, omul care a inspirit echipele de managment de la NASA si  U.S. Department of Defense, impreuna cu antreprenorul de succes Marius Ghenea te invita pe 13 mai la Leading Teams, pentru a afla moduri noi prin care poti sa-ti imbunatatesti stilul de leadership si sa eficientizezi perfromanta echipei tale.

Leading Teams, de pe 13 Mai 2008, va aduce in discutie Echipa si modalitatile prin care coordonatorul sau trebuie sa-si exercite eficient stilul de leadership, sa impartaseasca viziunea coechipierilor si sa dezvolte o cultura participativa in interiorul echipei. Pentru acest eveniment Jim Bagnola, Senior Partner, The Leadership Group USA va aborda in cadrul unei sesiuni interactive aspecte precum dinamism, responsabilizare si performanta in echipa, iar Marius Ghenea, Presedinte, PCfun.ro & FIT Distribution va puncta eficientizarea echipelor.

Evenimentul este adresat in principal fondatorilor si detinatorilor de organizatii profit sau non-profit, managerilor de orice nivel, dar si angajatiilor din prima linie care doresc sa inspire si sa eficientizeze la maximum echipa pe care o coordoneaza.

 

Jim Bangola este unul dintre cei mai bine cotati oratori din America de Nord, iar pe parcursul celor 8 ore de prezentari interactive participantilor le vor fi impartasite idei precum: Modul in care sa pastrezi dinamismul in echipa prin leadership autentic; performanta si coeziunea in echipa; Idei dinamice pentru a crea un mediu in care echipa este pe primul loc.

Pentru informatii suplimentare si inregistrari te rugam sa accesezi online http://leadingteams.leadershipcenter.ro