Printeaza

CAMPANIA SMART FM: UN RADIO CU CARTE
postat de: smart la data: 26-06-2008


Vara asta, 107.3 este frecventa care te trimite in vacanta :

ai muzica mai buna si unda verde la carti !

 

Smart FM va derula in perioada iulie–septembrie 2008 campania Smart FM - Un radio cu carte.Smart FM ia drept prilej aceasta vara pentru a face bucurestenilor un racoros indemn la lectura si muzica buna! Echipele Smart FM vor fi prezente in zone fierbinti ale Bucurestiului pentru a face cadou soferilor - dar nu numai - carti de vacanta de la Nemira! Cartile oferite sunt bestselleruri semnate de autori de marca ai literaturii universale si fac parte din binecunoscutele colectii Nemira : Babel, Bonton, Suspans, Damen Tango.

 

Campania Smart FM - Un radio cu carte este un indemn la lectura, la muzica mai buna, la preocuparea pentru o viata elevata, elemente care definesc conceptul radioului Smart FM, 107.3!

 

Campania se va desfasura de 2 ori pe saptaman?, in intersectiile importante din Bucuresti : Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Romana, Eroilor, Obor, Drumul Taberei, Tineretului etc. Locatiile, zilele si orele de desfasurare vor fi anuntate in fiecare saptamana in stirile Smart FM, prin comunicate de presa si pe site-ul www.smartfm.ro.

 

Proiectul va debuta pe 2 iulie in intersec?ia de la Piata Victoriei, la ora 11, cand echipa Smart FM va oferi carti soferilor opriti la semafor. Dac? radioul lor este comuntat pe Smart FM, acestia vor primi si un premiu - surpriza.

 

Fiecare zi de campanie inseamna sute de carti oferite cadou ! Asadar, vara asta lasati-va prinsi si surprinsi de placerea lecturii cu Nemira, in acorduri Smart FM, pe 107.3!

 

Smart FM, un radio care te descopera !