Cont nou | Am uitat parola

Dezabonare


Cautare avansata
 
Login
 Lu   Ma   Mi   Jo   Vi   Sa   Du 
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930


1. Istoria lecturii - De la papirus la textul electro

2. Lansari de carte prin blogurile altmarius

3. Nationala de rock

4. CAMPANIA SMART FM: UN RADIO CU CARTE

5. Cabaret

6. Mihai Sin, din nou la Nemira

7. SMART FM va invita la Bookfest 2008

8. Noaptea Institutelor Culturale

9. Leading Teams - Leadership and Team Management

10. Un Barbar in Asia


Carte Film muzica teatru Arte
Muzica : Sheryl Crow- Summer Day 02-08-2010 16:54 | anuntat de: Laura Economu
Sheryl Crow- Summer Day Sheryl Crow ne incanta cu o noua piesa intitulata “Summer Day“.

 
Dupa cum spune si titlul, piesa este despre vara si iubire, “despre intimitate, dorinta si … vulnerabilitate, precum ?i despre dragostea pierduta ?i iubirea regasita”.
Melodia va face parte de pe cel de-al saptelea material discografic al artistei intitulat “100 Miles From Memphis” lansat pe 20 iulie. Piesa a fost produsa de Sheryl Crow, Doyle Bramhall II si Justin Stanley avand o tenta a pieselor din anii ’70. Albumul include, de asemenea, melodii precum “Say What You Want“, “Peaceful Feeling” si “Eye to Eye” o piesa cu trasaturi reggae.
O alta surpriza pe albumul ‘100 Miles From Memphis’ o reprezinta  interpretarea hitului, grupului Jackson 5 ,”I Want You Back” intr-o versiune personala.
Sheryl Crow l-a convins pe Justin Timberlake sa asigure partea de backing vocals pe una dintre piese si anume pe cover-ul dup? “Sign Your Name” a lui Terence Trent D’Arby. Sheryl a povestit cum s-a întâmplat aceast? minute: “M-am întâlnit cu Justin din gre?eal? pe un hol ?i nu m-am putut ab?ine s? nu îi cânt piesa. L-am admirat mereu foarte tare. Când am ajuns la refren m-a întrebat cine va cânta pe fundal, eu i-am zis c? nu m-am gândit, iar el s-a oferit imediat. Sun? perfect, iar Justin este incredibil de talentat”.
Justin Timberlake nu este singurul invitat-vedeta de pe noul album al cantaretei Sheryl Crow, intitulat “100 Miles From Memphis”, chitaristul Keith Richards aparand si el pe acest album, in piesa “Eye To Eye”.
Sheryl Crow este o cantareata si cantautoare americana, nascuta pe 11 februarie 1962, intr-o familie de muzicieni profesionisti. Muzica ei melodioasa, care combina stilurile pop, country si rock, i-au adus noua premii Grammy si celebritatea pe plan international. Sheryl Crow a lansat sase albume de studio, a colaborat cu o serie de artisti de renume precum Michael Jackson, Eric Clapton, Mick Jagger, Luciano Pavarotti si Tina Turner, iar piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale multor filme cu succes de box office, precum “Cars/ Masini”, “Erin Brockovich” si “Tomorrow Never Dies/ 007 si Imperiul Zilei de Maine”.

Printeaza | Posteaza comentariu | Afiseaza toata muzica Voteaza: 1 2 3 4 5

Share:    Digg it    Stumble Upon    Technorati    Yahoo! MyWeb

Servicii Despre noi Termeni si conditii Arhiva stiri